Home Home Bedrijfs info Bedrijfs info Bezoekadres Bezoekadres Contact Contact Verwarming Verwarming Elektra Elektra Sanitair Sanitair Ventilatie Ventilatie Dakbedekking Dakbedekking

Technische Groothandel P.J. de Haas

Telf. : 010-5212235
Fax. : 010-5218450
Email : info@pjdehaas.nl
Leeuwenhoekweg 32  2661 CZ  Bergschenhoek

Cv-ketels

Cv-ketels zijn verkrijgbaar in vele modellen en prijs klassen. Voor elk type woning is er dan tegenwoordig ook wel een geschikte cv-ketel te vinden. Bij de cv-ketels van nu wordt er dan ook vaker gekeken naar de levering van het warm water dan naar de capaciteit om het huis te verwarmen. Dit komt voor al door de wens om comfortabeler te kunnen douchen of snel even gauw het bad te willen laten vollopen. De capaciteit van de meeste cv-ketels is tegenwoordig ruim voldoende om het huis comfortabel te verwarming. Vooral nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat je met weinig capaciteit de woning kunt verwarmen. Voor de levering van het warm water kijkt men tegenwoordig naar de CW waarde van de cv-ketel. Deze CW waarden geeft aan hoeveel liter water de cv-ketel per minuut kan leveren. Voor cv-ketels kennen we de waardes CW3, CW4, CW5 en CW6. Waarbij CW3 staat voor +/- 10 liter water per minuut bij 40 graden, CW4 staat voor +/- 12,5 liter per minuut bij 40 graden, CW5 staat voor +/- 15 liter per minuut bij 40 graden en CW6 staat voor +/- 23 liter per minuut. Deze waardes zijn een richtlijn en kunnen per merk en type afwijken.

Remeha cv-ketels

Remeha cv-ketels zijn verkrijgbaar in diverse modellen en types. De meest verkochten modellen op dit moment zijn de Remeha Avanta en de Remeha Calenta. Daarnaast zij er ook nog leverbaar de Remeha Tzerra en Quinta Pro. De Remeha cv-ketel is een hoogwaardig product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Remeha Tzerra is op dit moment een van de kleinste cv-ketel die er op dit moment te koop is. Deze cv-ketel doet qua capaciteit niet onder voor zijn grootte broers en is daarom handig als u weinig ruimte heeft om een cv-ketel te plaatsen. De Remeha Calenta is qua prijs prestatie een van de meest verkochte cv-ketel in zijn klasse. Deze cv-ketel is standaard uitgevoerd met een energie zuinige A-label circulatiepomp zodat er ook op de stroomrekening een interessante besparing mogelijk is. In samenwerking met de Isense kamerthermostaat heeft u een fraai staaltje techniek in huis.

Onze merken

Nefit Trendline

De nieuwe Trendline in compacte kwaliteit. De nieuwe Nefit Trendline is de eerste hoog rendement cv-ketel van een nieuwe generatie. De betrouwbaarheid de compacte vormgeving en zuinigheid staan hier bij voorop. De nieuwe Trendline is dan ook klaar voor de toekomst. De Trendline is uitgevoerd met een klasse A- label circulatiepomp wat een besparing van stroom oplevert van +/- 800,00 Euro over de levens duur van de cv-ketel. De nieuwe Trendline is uitgevoerd met de nieuwste software en nieuwe slimme technieken. De software ontdekt zelf de patronen in uw warm watergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiegebruik.
Copyright Technische Groothandel P.J. de Haas - Lid SAWEG groep