Home Home Bedrijfs info Bedrijfs info Bezoekadres Bezoekadres Contact Contact Verwarming Verwarming Elektra Elektra Sanitair Sanitair Ventilatie Ventilatie Dakbedekking Dakbedekking

Technische Groothandel P.J. de Haas

Telf. : 010-5212235
Fax. : 010-5218450
Email : info@pjdehaas.nl
Leeuwenhoekweg 32  2661 CZ  Bergschenhoek

Design radiatoren

Design radiatoren kunnen een fraaie uitstraling toevoegen aan uw interieur. Wij leveren design radiatoren van meest bekende merken. De radiatoren kunnen in de meeste gevallen worden voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden en geleverd worden in de meest uiteenlopende Ral kleuren. Doordat er zoveel modellen in de handel verkrijgbaar zijn is er altijd wel iets dat aan uw wens kan voldoen. Bij dit soort radiatoren moet u wel altijd rekening houden met een levertijd van 4 tot 8 weken.

Onze merken

Jaga

Vasco

DRL

      

 Thermic

Quinn

Jaga Iguana Angula Plus

DRL VICTORY 4-Koloms radiator

DRL VICTORY 4-Koloms

Copyright Technische Groothandel P.J. de Haas - Lid SAWEG groep 
Jaga Iguana Angula Plus design radiator
Deze design radiator om een hoek laat heel goed zien wat er tegenwoordig mogelijk is. U kunt het haast niet bedenken of er is wel iets op de markt dat past in uw interieur. Iguana Angula Plus geeft tot 40% meer warmte af. Een vernieuwde vormgeving met een strakke ononderbroken zijplaat die voor een extra warmte-boost zorgt. Dit is warmte comfort zonder uw muren te beheersen.
Heb je het over gietijzer, dan kun je bijna niet om de geschiedenis heen. dit geldt ook voor een andere nieuweling binnen ons gietijzeren programma: de 4- koloms DRL VICTORY. Die qua belijning rechtstreeks lijkt te stammen uit het Victoriaans tijdperk, toen gietijzer veelvuldig werd toegepast. Kenmerken van de Victoriaanse levenshouding zijn: ingetogenheid, conservatisme en nuchterheid. De DRL VICTORY toont gietijzer in al zijn eenvoud. Hij oogt calvinistisch maar tegelijkertijd stemmig. En hij lijkt onopvallend, maar daarin schuilt juist zijn kracht. Wij kunnen deze eerzame 4 koloms radiator leveren in drie verschillende hoogtes. Uitgevoerd met authentieke radiatorkranen van die tijd heeft u een prachtige radiator in huis, die oude tijden doen herleven.