Home Home Bedrijfs info Bedrijfs info Bezoekadres Bezoekadres Contact Contact Verwarming Verwarming Elektra Elektra Sanitair Sanitair Ventilatie Ventilatie Dakbedekking Dakbedekking

Technische Groothandel P.J. de Haas

Telf. : 010-5212235
Fax. : 010-5218450
Email : info@pjdehaas.nl
Leeuwenhoekweg 32  2661 CZ  Bergschenhoek

Mengkranen

Wat u ook zoekt voor elke ruimte is er wel een stijlvolle kraan te vinden die in uw budget past. Wij leveren kranen van diverse merken en al deze merken hebben wel een serie waar u het gevoel bij krijgt dit past wel bij mij. De kranen die wij leveren zijn van bekende fabrikanten zodat wij kunnen garanderen dat u een kwaliteit product koopt. Een mengkraan is nu eenmaal een artikel dat u niet dagelijks aanschaft en u dus jaren lang prettig moet bedienen. Wij adviseren u dan ook om een merk kraan te kopen waar van de onderdelen na lange tijd ook nog leverbaar zijn.

Onze merken

Oras

Grohe

Venlo      

     Hans Grohe

 Olympia      Raminex

 

Oras mengkranen

Oras ontwikkelt, produceert en brengt kranen en aanverwante modules op de markt. Door het gebruik van multitechnologie in al onze productieprocessen, zijn we er in geslaagd om de ideale combinatie van messing, technische kunststoffen en electronica te produceren. Oras kan prat gaan op een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen van kranen en het gebruik van verschillende materialen, net als een solide kennis van soft -en hardware, wanneer we gebruiksvriendelijke kranen ontwikkelen en produceren.  

Grohe mengkranen

Grohe mengkranen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Grohe geeft u als fabrikant maar liefst vijf jaar garantie op hun producten. De degelijke afwerking en uitstraling van deze kranen zorgen dat dit merk aan de top staat. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over onderdelen deze zijn naar zeer lang tijd nog steeds verkrijgbaar. Grohe heeft voor iedereen wel een model in het programma dat bij je past, en over het algemeen tegen een redelijk betaalbare prijs.
Copyright Technische Groothandel P.J. de Haas - Lid SAWEG groep