Home Home Bedrijfs info Bedrijfs info Bezoekadres Bezoekadres Contact Contact Verwarming Verwarming Elektra Elektra Sanitair Sanitair Ventilatie Ventilatie Dakbedekking Dakbedekking

Technische Groothandel P.J. de Haas

Telf. : 010-5212235
Fax. : 010-5218450
Email : info@pjdehaas.nl
Leeuwenhoekweg 32  2661 CZ  Bergschenhoek

Paneelradiatoren en convectoren

Paneelradiatoren zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Deze radiatoren zijn er met een bovenrooster of met een bovenrooster en een vlakke voorplaat. De paneelradiatoren zijn in vele lengte en hoogte maten verkrijgbaar, en dan zijn er ook nog diverse types. Convector radiatoren zoals bijvoorbeeld de Jaga tempo worden uitgevoerd met een warmtewisselaar, dit zijn koperen buizen met daar omheen aluminium schoepen. Doordat de water inhoud bij deze radiatoren minimaal is kunnen ze de ruimte waarin ze zijn geplaatst zeer snel verwarmen. Omdat de water inhoud minimaal is heeft dit ook nog een gunstig effect op de energierekening de cv-ketel heeft namelijk minder water te verwarmen bij traditionele paneelradiatoren.  

Onze merken

Jaga Strada

De Jaga Strada is verkrijgbaar in twee standaard kleuren verkeerswit RAL 9010 soft touch licht gestructureerde satijn lak en zandstraalgrijs 001 fine texture metalic lak. Strakker kan niet. Van zijn vlakke front tot de verticale lijnen van het robuuste rooster: Strada is een streling voor het oog. In deze stoere bekleding huist de Low-H2O technologie, voor energiezuinige verwarming. Die door de vormgeving nog extra wordt versterkt. Gevolg een zeer hoge warmte-afgifte zonder aan zuinigheid in te boeten. De Strada kreeg al de fel begeerde IF Design Award voor zijn vernieuwde vormgeving.
Jaga Strad convector radiator

Quinn Sensa

Door zijn sober en veilig design past de Sensa radiator in elke omgeving. Kenmerkend voor deze Quinn radiator is de gladde, afgeronde bovenzijde zonder scherpe opstaande lasnaad. De dicht bij elkaar geplaatste water kanalen zorgen voor een hoger rendement en een snellere opwarming. Deze radiator wordt door zijn ronde bovenkant dan ook veel toegepast in scholen en andere gebouwen waar veel mensen aanwezig zijn. Sensa, de budget vriendelijke stijlvolle paneelradiator die in elke woning past. Deze radiator wordt standaard geleverd met bevestiging één ontluchter en één blindstop.  
Copyright Technische Groothandel P.J. de Haas - Lid SAWEG groep 
Quinn Sensa paneelradiator