Home Home Bedrijfs info Bedrijfs info Bezoekadres Bezoekadres Contact Contact Verwarming Verwarming Elektra Elektra Sanitair Sanitair Ventilatie Ventilatie Dakbedekking Dakbedekking

Technische Groothandel P.J. de Haas

Telf. : 010-5212235
Fax. : 010-5218450
Email : info@pjdehaas.nl
Leeuwenhoekweg 32  2661 CZ  Bergschenhoek

Sanitair

Voor sanitair bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren een uitgebreid programma op dit gebied helaas kunnen wij niet alles op voorraad hebben maar door onze goede contacten met diverse andere leveranciers en fabrikanten kunnen wij ook die artikelen meestal leveren met een korte levertijd. Voor elk budget hebben wij dan wel leuke oplossing. Wij betrekken ons keramiek bij bekende fabrikanten vandaan zodat we er zeker van zijn dat de kwaliteit op een hoog niveau zit.

Onze merken

   Sphinx          Laufen

  Keramag

         Villeroy & Boch    Ideaal Standaard

Sphinx

Aan de basis van Sphinx staat de beroemde Maastrichtenaar Petrus Regout (1801-1878), die een handel in glas, kristal en aardewerk begon tijdens een van de moeilijkste periodes die de stad gekend heeft. Tot die tijd was Maastricht het toneel van vele bezettingen en belegeringen, onder ander door Franse en Spaanse troepen. Op de afbeelding ziet u de 300 serie van Sphinx deze eenvoudige serie laat zien hoe elegant dit ook kan zijn. En dit met een minimale investering heeft u ook nog eens een fantastisch resultaat.
Sphinx 300 voor weinig geld een fantastisch resultaat

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is net als Sphinx al sinds 1748 producent van keramische artikelen. De fabrikant levert op keramiek gebied alles voor de badkamer van wandcloset, wastafel tot de tegels aan toe. Ook is Villeroy & Boch op het gebied van service goed een grote speler in de markt. Door de grote diversiteit aan series is er aan grote keus. De kwaliteit en de afwerking is van hoog niveau en zorgt er voor dat je met elk budget een fraaie badkamer of toilet te voorschijn kan toveren.
Copyright Technische Groothandel P.J. de Haas - Lid SAWEG groep 
Badkamer presentatie met Villeroy en Boch sanitair