Home Home Bedrijfs info Bedrijfs info Bezoekadres Bezoekadres Contact Contact Verwarming Verwarming Elektra Elektra Sanitair Sanitair Ventilatie Ventilatie Dakbedekking Dakbedekking

Technische Groothandel P.J. de Haas

Telf. : 010-5212235
Fax. : 010-5218450
Email : info@pjdehaas.nl
Leeuwenhoekweg 32  2661 CZ  Bergschenhoek

Verwarming

Op het gebied van verwarming kunnen wij u de meest uiteenlopende materialen leveren. Wij hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van cv-ketels, radiatoren en leidingsystemen. Op het gebied van leidingsystemen hebben wij een zeer uitgebreid pakket en van de meeste merken tot en met de maat 32mm op voorraad liggen. Wat voor u als klant het grootste voordeel is dat de leidingen van deze systemen bij ons per meter kunnen worden gekocht.

Vasco design radiatoren

De nieuwste telg uit de Vasco Collectie is de CARRÉ. U wilt uw woning eenzelfde verfijnde uitstraling meegeven? Met zijn diverse vormen en uitvoeringen heeft de CARRÉ-collectie alle troeven in huis om meerdere ruimte onder te dompelen in één authentieke stijl. Met zijn rechte vierkante buizen en ritmisch lijnenspel integreert deze radiator vlot in elke kamer. Variatie brengen zonder stijlbreuk te plegen? het kan perfect!

Honeywell Evohome systeem

Het innovatieve, draadloze klimaatsysteem evohome maakt individuele temperatuurregeling per ruimte mogelijk. Via de aantrekkelijke gebruikersinterface, de evotouch, kan centraal de temperatuur in verschillende vertrekken worden geregeld. Zo is het warm in de vertrekken die worden gebruikt en worden de ongebruikte kamers niet onnodig verwarmd. Een energiebewuste manier van verwarmen, die een forse besparing kan betekenen op uw energierekening, zonder dat er wordt ingeleverd op uw wooncomfort.
Honeywell Evohome systeem

Vloerverwarming

Ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Als hoofd merk voeren wij Robot vloerverwarming verdelers. Deze compacte verdelers blinken uit door hun prijs- kwaliteitverhouding. De verdelers zijn tevens leverbaar met een een A-label circulatiepomp wat een flinke besparingen kan opleveren op het energieverbruik.
Robot vloerverwarmings verdeler Vasco design radiator
Copyright Technische Groothandel P.J. de Haas - Lid SAWEG groep 

Onze merken

  Robot       Danfoss

Honeywell

     Vasco            Jaga            Pentec